Verhuisplannen?

Meld u aan voor het nieuwste woning-aanbod in Breda-Ulvenhout en omstreken van TQ Makelaars.

We weten allemaal dat we te maken hebben met een complexe huizenmarkt op dit moment.

Maar juist nu maakt een goede makelaar het verschil. Wij helpen u om uw nieuwe droomwoning te vinden en om uw huidige woning zo gunstig mogelijk te verkopen.

Laat uw gegevens achter en u ontvangt de link naar ons nieuwste woning-aanbod. We nemen contact met u op om te kijken wat wij eventueel voor u kunnen betekenen.

Geen zorgen, we gebruiken de gegevens uitsluitend om u eenmalig te benaderen.

Gratis waardebepaling

Verhuisplannen? Dan wilt u weten wat het nieuwste woning-aanbod in Breda-Ulvenhout en omstreken is!

 
Hiervoor bent u bij TQ Makelaars aan het juiste adres. Wij lichten graag onze werkwijze aan u toe. U vult bovenstaand formulier in en ontvangt de link naar ons nieuwste aanbod. Wij nemen vervolgens eenmalig en vrijblijvend contact met u op voor het maken van een afspraak met één van onze zeer ervaren verkoopmakelaars want u huidige woning moet tenslotte verkocht worden als u gaat verhuizen. We nemen de woning zorgvuldig op. We houden daarbij onder andere rekening met de markt, de locatie, de bouwkundige staat en eventuele gebreken of juist waarde verhogende aspecten zoals een uitbouw of een nieuwe keuken.
Vervolgens ontvangt u van ons een zeer nauwkeurige waarde van uw huis.   

Wie zijn wij?

TQ Makelaars is geruime tijd actief als makelaarskantoor in West-Brabant en richt zich op de bemiddeling bij verkoop, aankoop en taxaties van voornamelijk woningen en appartementen in de stad, omliggende dorpen en het buitengebied!

Inmiddels is TQ Makelaars actief in Breda, Oosterhout en België en daarmee uitstekend op de hoogte van de lokale en regionale marktomstandigheden.

Ook is TQ Makelaars vertrouwensmakelaar voor diverse banken. Ons TQ team streeft naar optimale dienstverlening waarbij het werkplezier hoog in het vaandel staat.

Onze opdrachtgevers kunnen van ons inzet, aandacht, enthousiasme, professionaliteit en dus uiteindelijk een optimaal resultaat verwachten.

Wij zijn o.a. verkoopmakelaar, aankoopmakelaar en taxateur.

Het TQ team maakt graag persoonlijk kennis met u!

Wat zeggen onze klanten over ons?

Een Funda gebruiker
Oude Tramweg 17B
Lees verder
Geweldig team ! Een begeleiding van A tot Z die ik nog nergens anders gekregen heb. Super bedankt voor alles
Mevr. Van den Broek
Oranjestraat 67
Lees verder
Tot volle tevredenheid begeleidt , marktkennis door jarenlange ervaring . Top keuze om jouw huis te verkopen .
Dhr. Willems
Geersbroekseweg 3 a26
Lees verder
TQ Makelaars zijn mensen die verstand van zaken hebben en die je van begin tot eind begeleiden met de koop/verkoop van je woning.
Mevr. Jansen-Bunnik
Valkenierslaan 64
Lees verder
Het contact verliep heel vlot, altijd snel reactie, maar ook pro-actief. Goede service en goed met ons meegedacht.
Mevr. Noor
Okeghemlaan 1
Lees verder
TQ Makelaars is een erg kundige en accurate makelaar. Ik heb het contact als zeer fijn ervaren. De communicatie lijnen zijn ook lekker kort. Ik beveel deze makelaar zeker aan!
Dhr. van Noort
Amerongenstraat 2 D5
Lees verder
Het contact met de makelaar was geweldig .We werden goed ge informeert, ook over de prijs voor ons appartement. We werden goed begeleid in alles, wij zouden de makelaar beslist aanbevelen.
Een Funda gebruiker
Mincerstraat 4
Lees verder
ervaringen met makelaars in het algemeen zijn niet altijd even plezierig, maar wij zijn bewust teruggegaan naar de makelaar die ons dit huis 9 jaar geleden heeft verkocht omdat we daar toen een goed gevoel bij hadden (ze nam de tijd, wilde meedenken, was uitvoerig in het contact en de medewerking). en hier hebben we tijdens het hele verkooptraject ook een goed gevoel aan overgehouden.
Mevr. Nous
Cauwelaarseweg 11a
Lees verder
Wij zijn prettig. vakkundig, respectvol begeleid. Duidelijke afspraken die werden nagekomen . Alles goed geregeld, en werden goed geïnformeerd, na elke bezichtiging.
Previous
Next
tqlogo100%rood

Laat uw gegevens achter en u ontvangt de link naar ons nieuwste woning-aanbod. We nemen contact met u op om te kijken wat wij eventueel voor u kunnen betekenen.

Geen zorgen, we gebruiken de gegevens uitsluitend om een afspraak te maken.